25. okt. 2017
Af John Lautrup

Sara Blædel-krimi bliver til TV-serie

Sara Blædel
Sara Blædel
Foto: Birger Storm
Sara Blædel har solgt rettighederne til "De glemte piger" til det canadiske TV-produktionsselskab, Bron Studios.

Sara Blædels krimier bliver ikke blot slugt i de 30 lande, hvor hendes historier om politiefterforskeren, Louise Rick, er udgivet.

Nu kommer Louise Rick også snart til at løbe over skærmen i en TV-serie, skriver dr.dk.

Det canadiske selskab Bron Studios har købt rettighederne af den danske krimidronning, som glæder sig til samarbejdet.

- Det er en fornøjelse at mærke deres energi og begejstring. Jeg vil meget gerne være med på sidelinjen, men det kommer ikke til at koste mig skrivetid, for jeg skal ikke selv skrive med på serien, fortæller Sara Blædel til dr.dk.

Det er hendes krimi "De glemte piger", på engelsk "The forgotten girl", som Bron Studios vil skrive om til en TV-serie. Endnu er det uklart, hvordan selskabet vil omforme det danske miljø og Louise Ricks karakter til et internationalt publikum.

- Bron er meget åbne og lægger ikke skjul på, at de rigtigt godt kan lide Louise Rick og den måde, jeg har formet hende på. Jeg har lovet at være med på sidelinjen, så hun ikke pludselig bliver en helt anden karakter, siger Sara Blædel til dr.dk.

Bron Studios har endnu ikke besluttet, hvornår den egentlige produktion går i gang. Så det bliver altså ikke foreløbig, at Louise Rick kommer til at opklare mord på TV-skærmen.

Læs mere om: