14. jul. 2020
Af Helle Skram de Fries

Se billedet: Derfor optræder Iben Hjejle og Signe Lindkvist i pigegardeuniform

Signe Lindkvist og Iben Hjejle.
Signe Lindkvist og Iben Hjejle.
Foto: Mikael Rieck
Ved receptionen for Iben Hjejle og Signe Lindkvists bog var der både pølsehorn og pigegarde.
Sammen har tv-vært Signe Lindkvist og skuespiller Iben Hjejle skrevet bogen ”Er der en voksen til stede”. Bogen udkom 10. juli på forlaget Lindhardt og Ringhof, og for nylig blev der holdt reception.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_3.jpg
Foto: Privat

Fest og farver

Her var der fest og farver. Signe Lindkvist har delt et festligt opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe. På fotoet er de to forfattere iført pigegarde-uniformer.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_-_iben_og_signe.jpg
Foto: Privat
”Kæmpe opturs dag! I går fejrede vi med stor stil, at vores bog udkom. Der var sang med sangskjuler, Pigegarde, pølsevogn, rosévin og verdens bedste venner og familie, der fejrede os og dansede hele aftens igennem. Jeg er lykkelig og træt! Tak Greve Pigegarde og Lindhardt og Ringhof. I gav os den bedste fest nogensinde”, skriver Signe Lindkvist til opslaget.

Ved at revne af stolthed

Stolt var hun også, da hun sad med det første eksemplar i hånden. ”I dag er jeg så stolt at jeg er lige ved at revne! Første eksemplar af Ibens og min bog. Jeg er så stolt og glad og syntes selv, den er fuld af både grin og gråd - ligesom livet! Er den ikke piv flot?”
https://imgix.billedbladet.dk/capture_bog_signe_lindkvist.jpg
Foto: Privat
Bogen ”Er der en voksen til stede” handler blandt andet om at miste sin mor i en ung alder.

Har begge misted deres mødre

49-årige Iben Hjejle mistede sin mor til cancer 13. januar 1998. Iben var kun 26 år og var selv lige blevet mor til sønnen William 5. november 1997. 46-årige Signe Lindkvists mor var alvorligt ramt af Parkinson, og hendes liv sluttede, da Signe var 23. De to kvinder laver blandt andet også podcasten ”Sitter” sammen.

Læs mere om: