9. okt. 2015
Af af Ken Richter

SE BILLEDET: Sisse Fisker mødte de "Rigtige mænd"

Sisse Fisker er snart klar med bogen "Livets opskrift".
Sisse Fisker er snart klar med bogen "Livets opskrift".
Jacob Ljørring
Sisse Fisker og de fem håndværkere fra DR-serien "Rigtige mænd" mødtes til boghandler aften og fandt ud af, at de har noget til fælles - og Sisse Fisker fik lov at sidde på skødet.

- Det var en hyggelig aften, og jeg fandt ud af, at Palle og jeg kommer fra to små nabobyer i det nordjyske – Tårs og Østervrå, fortæller tidligere TV-vært Sisse Fisker.

Ligesom de fem håndværkere fra serien om "Rigtige mænd" på DR, der udgiver en kogebog med sunde opskrifter, debuterer Sisse Fisker som forfatter 4. november med bogen ”Livets opskrift”.

Samtidig med Sisses bog udkommer, bliver hun aktuel med et rejseprogram på DR, hvor hun besøger Japan, Sardinien, Californien, Costa Rica og den græske ø Ikaria, som er de fem steder i verden, hvor folk lever længst.

LÆS MERE: Sisse Fisker gav syge børn en sjov oplevelse

Sisse Fisker havde hyggelig aften med mændene

- Vi var til boghandler-aften i Aarhus, hvor otte forfattere fra forlaget Lindhardt og Ringhof præsenterede deres bøger for de lokale boghandlere, tilføjer Sisse Fisker, som fik lov at sidde på skødet af Søren, der er en rigtig mand sammen med Jonas, Palle og Hammer, mens Lindy var forhindret.

Sisse forevigede øjeblikket med de rigtige mænd på sin instagramprofil, og BILLED-BLADET har fået lov til at bringe billedet.

Et billede slået op af sissefisker (@sissefisker) den

7. Okt 2015 kl. 10:26 PDT

Læs mere om: