29. maj. 2021
Af Marianne Singer

Lykkelig Michael Olesen klar til baby: Nu kan vi endelig nyde det

Michael Olesen var med til et stort velgørenhedsarrangement lørdag. 
Michael Olesen var med til et stort velgørenhedsarrangement lørdag.
Foto: Birger Storm
"Vild med dans"-stjernen Michael Olesen og kæresten Joan Divine er helt høje af lykke over snart at skulle være forældre.

- Nu kan vi endelig virkelig slappe af i det. Vi har været nervøse i lang tid på grund af vores historik, men vi slapper virkelig godt af nu og nyder det. Der er mega meget liv - det er en rigtig danser, der er derinde, som sparker til højre og venstre.

"Vild med dans"-stjernen Michael Olesen sprudlede af glæde, da BILLED-BLADET lørdag middag mødte ham ved padel tennis-turneringen for foreningen Børnediabetes-type 1 på Amager.

Her var han sammen med en række andre kendte klar til at spille for den gode sag.

Har malet børneværelse

Parret kæmpede i ni lange år med utallige fertilitetsbehandlinger, før det lykkedes at blive gravid med hjælp af Olga Fertility Clinic i Rusland.

Der er kun små ni uger til terminen den 4. august og parret er i fuld gang med at forberede velkomsten af det nye familiemedlem.

- Det fylder alt. Jeg er i fuld gang med at male og indrette babyværelse i øjeblikket. Og vi har kigget på barnevogne. Vi har været så sindssygt glade og samtidig så sindssygt bange for, at det skulle gå galt igen. Men nu er det ren eufori og lykke, forklarer Michael Olesen entusiastisk.

Nyder Danmark

Michael Olesen har brugt meget af sin tid under coronakrisen på online-dans, fordi mange job har været aflyst.

Men måske skal han snart til Spanien og danse igen.

- Jeg håber, at kunne komme til Marbella i uge 26 og 27 og undervise danskere i dans sammen med Morten Kjeldgaard, lyder det fra Michael, der til sommer ellers bare skal hygge sig med Joan i sommerhuset i Hornbæk.

Så smuk gravid er Joan Divine:

Læs mere om: