Lørdag, 24. april 2021 - af Helle Skram de Fries

Joan Divine og Michael Olesen glæder sig: Så flot er den gravide mave

Joan Divine og Michael Olesen.
Joan Divine og Michael Olesen.
Foto: Thomas Laursen
Lykkerusen vokser i takt med maven, og de vordende forældre glæder sig usigeligt.
Danser eller fodboldspiller? Det er de vordende forældre, 41-årige Joan Divine og 38-årige Michael Olesens bud på fremtiden for deres kommende baby.  
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
  Efter ni års fertilitetsbehandling kan parret, efter behandling på O.L.G.A. fertility Clinic i Rusland, endelig se frem til at skulle være forældre til august.  
  Og det seneste scanningsfoto, som BILLED:BLADET har tilladelse til at vise, tyder på en meget smidig baby, der har sin ene fod højt løftet.  
Foto: Privat
  ”Vild med dans”-stjernen Michael Olesen mener naturligvis det indikerer et kommende dansetalent.  

Baby på video

- Det er vildt at se. Vi har også set en video, hvor man kan se babyen drikke fostervand, fortæller en lykkelig Joan Divine. Graviditeten går så fint.  
Foto: Privat
   - Bortset fra karpaltunnelsyndrom, der får mine hænder til at sove, har jeg det rigtig godt, fortæller Joan Divine, der stadig arbejder. -To dage om ugen i klinikken og to dage med fotografering, forklarer Joan Divine, der har ”Divine Clinic”.   

Kender ikke kønnet

Fødslen skal foregå på Hillerød Hospital, og parret glæder sig naturligvis usigeligt meget. De kender endnu ikke barnets køn. -Vi vil heller ikke vide det. Alt har været planlagt i ni år. Nu vil vi bare gerne overraskes.  

Dejlige ekstra kilo

De ekstra kilo byder Joan Divine hjerteligt velkommen.  
  - Jeg føler mig bedst tilpas i størrelse large. Baby skal jo også have plads. Og flot ser den ud den gravide mave, der er genstand for stor lykke hos Joan Divine og hendes Michael.     
Foto: Privat
  BILLED-BLADET har tilladelse til at vise de fine fotos fra Joan Divines instagram.   
     

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden