Onsdag, 29. december 2021 — af Helle Skram de Fries

Lykkelige Bubber: Kærligheden er det største

Bubber.
Bubber.
Foto: Søren Lamberth
Den 58-årige tv-vært m.v. går ind i det nye år som en meget lykkelig mand.

De færreste går gennem livet uden bump på vejen. Dem har den populære tv-vært Bubber bestemt også haft nogle stykker af.

Som eksempelvis skilsmissen fra Christina Ibsen Meyer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter 30 år sammen, hvor parret nåede at få tre børn, blev det i efteråret 2019 offentligt kendt, at parret gik hvert til sit.

Her er parret sammen på rød løber i 2018.

Foto: Hanne Juul

Det kom også frem, at Bubber skulle være far til det barn, Signe Rossing - indehaver af en børnetøjsbutik på Jærgerborgs Allé - bar i maven.

Landet lykkeligt

En turbulent periode, der dog nu er landet lykkeligt med, at Signe Rossing og Bubber, der forældre til Alfred, der kom til verden i april 2020, skal giftes.

- Kærlighed er det største, jubler Bubber, der friede til Signe Rossing juleaften. Nogle frierier er jo planlagt ned til mindste detalje med en bestemt dag og en ring, der er bagt ind i et flutes – og den slags. Det er også fint. Mit frieri var bare helt spontant.

Nu skulle det være

- Altså jeg vidste godt, jeg ville fri på et tidspunkt, men juleaften kunne jeg bare mærke, at nu skulle det være, fortæller Bubber til BILLED-BLADET.

- Jeg nåede at tænke alt muligt igennem. Hvad nu hvis hun siger nej, eller ”det er jeg ikke klar til lige nu” eller ”jeg er for træt” eller ”det kan jeg ikke overskue”.

Bubber griner. For selvom Signe Rossing blev vildt overrasket, tøvede hun ikke med at sig JA.

Foto: Mikael Rieck

Den bedste fornemmelse

- Det var bare den bedste fornemmelse at fri på den måde. Fordi jeg virkelig kunne mærke, at det skulle være den aften. Og fordi hun virkelig blev overrasket. Og fordi hun sagde ja, lyder det begejstret fra Bubber, der går det nye år i møde, som en lykkelig mand.

Foto: Dan Mariegaard.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden