22. apr. 2021
Af Stine Ramlyng

Bubbers ekskone: Sådan går det Ibsen i dag

Christina Ibsen og Bubber
Christina Ibsen og Bubber
Foto: Hanne Juul og Martin Høien
Da Christina Ibsen blev skilt fra tv-værten Bubber, som i dag er kæreste med en anden kvinde og far til lille Alfred, efterlod det hende med en kæmpe sorg. Den sorg har den 54-årige sygeplejerske, skuespiller og sanger nu taget hånd om.

Der findes mange former for sorg, og ligeså mange måder at tackle det på. Og netop det emne har Bubbers ekskone, Christina Ibsen, dykket længere ned i en ny podcastserie " "Forandret for altid".

Podcasten udspringer af Christina Ibsens egen sorg over sin skilsmisse fra Bubber, som hun var gift med i 30 år og har børnene Laura på 26, Oscar på 29 og Sofia på 30 sammen med.

Sorgen over skilsmissen satte 54-årige Christina Ibsen, også kendt som "Ibsen", ord på i Aftenshowet onsdag aften:

- Jeg oplevede en sorg, der var så stor, som jeg sådan set ikke troede, jeg nogensinde kunne opleve. Jeg oplevede, at jeg stod stille i det, som jeg nogle gange har forklaret, som om man var i kviksand, ogman ligesom blev trukket længere og længere ned, og du ikke kan komme op, og jeg kunne ikke rigtig gøre så meget.

Til tv-vært Mette Bluhme Rieck fortalte Ibsen også, at coronatiden havde gjort skilsmissen ekstra svær, fordi hun ikke kunne abstrahere fra den, tage væk fra den, rejse ud i verden og finde sig selv i et buddhistisk tempel eller gå på et flot malerkursus eller lignende.

Veninde spirede podcast-idé

Men en god veninde spirede en lille idé til hende om at sætte ord på sorg og vrede i en podcast, og det har 54-årige Christina Ibsen nu gjort i podcastserien "Forandret for altid".

Første gæst i podcasten er præsten Kathrine Lilleør, som Ibsen taler med om "den svære tilgivelse" og om det med at sætte sig selv fri som en fugl.

- Det provokerede mig... Jeg kunne ikke tilgive. Jeg kunne simpelthen ikke finde ud af det, sagde hun blandt andet i Aftenshowet og fortalte også, at det for hende havde virket at stå fast, være vred og lade sorgen overvælde hende i noget tid. Efterhånden blev den så mindre, og så fik hun lyst til at hjælpe andre via en podcast-serie.

To nye liv - hver for sig

Christina Ibsen har i dag fået en ny kæreste, fortalte hun for nylig til Ritzau.

Også 56-årige Bubber er i et forhold. Han fandt nemlig sammen med den kvinde, han havde en affære med, 42-årige Signe Rossing, og de er i dag forældre til sønnen Alfred.

Læs mere om: