Fredag, 23. september 2022 — af af Simone Baadsgaard

Martin Johannes Larsen involveret i voldsom bilulykke for år tilbage: Var tæt på at gå helt galt

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Du kan her lære ”Vild med dans”-værten bedre at kende – og blandt andet høre om, dengang han var involveret i en alvorlig bilulykke.

Han indtager dit TV fredag efter fredag, for han er ny vært på ”Vild med dans”. Men måske har du allerede tidligere stiftet bekendtskab med ham?

Tidligere har Martin Johannes Larsen nemlig lavet sketches og satire på Instagram, han er én af mændene bag ”Lidt til Lægterne”, og så var han i 2021 nomineret til ”Årets Komiker” ved Zulu Comedy Galla.

I videoen i toppen af artiklen kan du blive lidt klogere på komikerens stolteste øjeblik, hans største afhængighed og hans drømmesamarbejde.

Og så fortæller han også om, dengang han var involveret i en alvorlig bilulykke.

- Det var en vinter, hvor det var isslag, og der kørte jeg ind i et træ, hvor min hånd sad fast på rattet, og så blev den egentlig bare fuldstændig maltrakteret.

Selv om Martin Johannes Larsen heldigvis kun kom minimalt til skade, fortæller han, at det virkelig var en voldsom oplevelse – og at det kunne være endt meget, meget værre.

- Det var virkelig en hård tid, hvor jeg nok heller ikke lige har fattet, hvor heldig jeg egentlig er, at det gik godt – altså, at der ikke skete mere, for bilen var fuldstændig smadret bagefter!

Se videoen med ”Vild med dans”-værten Martin Johannes Larsen øverst i artiklen.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden