Michael Olesen udfordret af Heidi Frederikke: Det havde jeg aldrig troet, jeg skulle i Vild med dans

Heidi Frederikke Sigdal og Michael Olesen

Heidi Frederikke Sigdal og Michael Olesen

Foto: Dan Mariegaard
Forud for aftenens "Vild med dans" har professionel danser Michael Olesen løftet sløret en smule før, hvorfor aftenens dans med Heidi Frederikke er særlig svær for ham.
I aften er det tredje fredag i træk, at professionel danser Michael Olesen og tv-vært Heidi Frederikke indtager dansegulvet i "Vild med dans".
 
Selvom Michael Olesen er en garvet danser, som har været en del af det populære danseprogram siden 2007 og med kun et enkelt års pause, nemlig i 2021, så vil aftenens dans med Heidi Frederikke udfordre ham på en helt ny måde.
Det afslørede han i en story på Heidi Frederikkes Instagram-profil.
- Jeg er blevet udfordret af Heidi Frederikke, det kan vi godt afsløre, lød det fra Michael Olesen i en video, hvor han ses stående ved siden af Heidi Frederikke i hvad der ligner et træningslokale. 
 
- Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle lave koreografi til den musik i "Vild med dans", fortsætter han kryptisk, inden Heidi Frederikke stemmer i:
 
- Men det er blevet godt!, lyder det fra tv-værten.
 
 
 

"Kæmpe klaphat"

Stadig uden at afsløre, hvilken type særlig sang og musik, der er tale om, fortæller Michael Olesen videre i videoen:

- Vi kan godt afsløre, at en af os kommer til at ligne en kæmpe klaphat, lyder det fra danseren, inden en kæk Heidi Frederikke peger på Michael Olesen. 

Aftenens udgave af "Vild med dans" bliver vist på TV 2 kl. 20.00.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden