22. dec. 2015
Af Maria Rode Olsen

Mascha Vang og Hollie Nolia i trafikuheld

Mascha Vang
Mascha Vang.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Det var nær gået galt, da Mascha Vang og datteren Hollie Nolia skulle i Field's, men heldigvis har de det begge godt.

Det kan være svært at holde overblikket, når det regner og blæser - og blandet med den travle juletrafik, bliver det hurtigt en farlig cocktail.

Det oplevede Mascha Vang og datteren Hollie Nolia, da de forleden skulle i shoppingcentret Field's i Ørestad, skriver Mascha Vang på sin blog.

Mascha var pakket godt ind i sit store halstørklæde, mens Hollie Nolia hyggede sig i klapvognen, da mor og datter skulle krydse en fire-sporet vej.

Bilerne i de tre første spor holder tilbage for Mascha Vang og klapvognen, men bilen i det fjerde spor overser moderen, der desværre heller ikke ser bilen komme susende.

- Det er så forfærdeligt det her. Da jeg går med klapvognen, er den jo foran mig, og jeg kommer til at løbe ud på vejen, hvor der kommer en bil. Bilen rammer klapvognen med Hollie Nolia i, som bliver slynget henover vejbanen, hvor den triller rundt med hende i, skriver Mascha Vang på sin blog.

LÆS MERE: Mascha Vang om datteren: Hun er en dejlig lille krudtugle

Mascha Vang og Hollie Nolia slap med skrækken

Heldigvis kom hverken Mascha Vang eller Hollie Nolia slemt til skade på trods af klapvognens flyvetur, men bloggeren fik sig naturligvis en ordentlig forskrækkelse.

- Jeg har aldrig oplevet noget så modbydeligt som at se den klapvogn blive taget af en bil, og jeg ser det for mig igen og igen, og hvad der kunne være sket, hvis vi var kommet to sekunder før, og den var kommet under bilen, skriver hun.

Mange biler standsede for at hjælpe til efter uheldet, men Mascha Vang har voldsom skyldfølelse, fordi hun ikke kiggede sig ordentligt for.

Lille Hollie Nolia gav da også sin mor en løftet pegefinger, da de kom hjem igen. Hun ville altså ikke køres over af en bil.

Læs mere om: