Søndag, 22. november 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Mette Blomsterberg om Den store bagedyst: Jeg savner det

Henrik og Mette Blomsterberg

Henrik og Mette Blomsterberg

Foto: Mikael Rieck
Tidligere dommer Mette Blomsterberg er glad for den store succes, som "Den store bagedyst" fortsat har.

Mette Blomsterberg var med, da ”Den store bagedyst” havde premiere i 2012, og den dygtige konditor var dommer med Jan Friis-Mikkelsen i de første fem sæsoner, hvorefter Katrine Foged Thomsen og Markus Grigo overtog. 

Og Mette Blomsterberg har kun gode ting om at sige om det populære program, der hver uge bliver set af flere end en million.

- Jeg vil altid savne det, men det er fedt, det kører så godt videre. Det er jeg glad for, fortæller konditoren, der dog må indrømme, at hun ikke har fået set så mange programmer i denne sæson.

- Jeg har virkelig ikke set ret meget. Jeg har set halvandet program eller sådan noget. Generelt er jeg ikke god til at se fjernsyn, og det kan min mand snakke med om. Jeg falder nemlig i søvn, fortæller Mette Blomsterberg med et smil.

Mette Blomsterg udfordret af corona

Siden ”Den store bagedyst” har man kunnet opleve Mette Blomsterberg i ”Sukkertoppen” på TV 2, og står det til hende, er hun ikke færdig med at lave fjernsyn. Hun elsker nemlig at formidle på tv. 

For nylig har hun udgivet en ny julebog, men ellers har hun som så mange andre måttet sande, at coronaen har sat en stopper for mange projekter.

- Jeg keder mig virkelig ikke. Julen er min sæson, men det her corona har tiltet os alle sammen lidt rundt på ryggen, fortæller Mette Blomsterberg, der blandt andet har fået aflyst en masse af sine foredrag.

Timm Vladimir, Jan Friis-Mikkelsen og Mette Blomsterberg

Foto: Carsten Mol/DR

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden