Onsdag, 1. marts 2023 — af Catja Klarskov

Michella fra Tillykke, I skal have trillinger jubler: Denne trilling har netop nået stor milepæl

Michella Meier-Morsi
Michella Meier-Morsi
Foto: Trine Berg / TV 2
Michella fra “Tillykke, I skal have trillinger” deler glædeligt nyt fra familien. Trillingen Teddy har nemlig netop nået en stor milepæl.

Michella Meier-Morsi fra “Tillykke, I skal have trillinger” deler i dag glædeligt nyt. Familiens ene trilling Theodor, af familien blot kaldt Teddy, har nemlig netop nået en stor milepæl. Det fortæller tv-moren i et opslag på sin Instagram-profil.

I slutningen af januar måned fejrede trillingerne, Charles, Theodor og Gabriel, deres første fødselsdag med nuttede papirhatte og flotte flødeskumskager. Nu – blot en måned senere – er der atter grund til at fejre og juble hjemme hos den nordsjællandske storfamilie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Teddy har nemlig taget sit første skridt, og heldigvis fangede en pavestolt Michella hele seancen på video, som du kan lige her.

Samtidig fortæller hun, hvordan Teddy længe har øvet og taget tilløb til at gå og stå uden hjælp, og lige pludselig så var den der.

Han er den første af trillingerne, der når den store milepæl, man som småbørnsmor til hele tre tumlinger nok både ser frem til men også frygter.

Teddys første skridt er nemlig blot begyndelsen, og meget snart må Michella og manden Mark nok til at anskaffe sig et sæt øjne i nakken, hvis de skal kunne holde hånd i hanke med hele tre små, fuldt mobile, spilopmagere på eventyr.

“Tillykke, I skal have trillinger”-forældrene Michella og Mark har, foruden trillingerne, tvillingerne Filippa og Ophelia på fire år.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden