Tirsdag, 3. januar 2023 - af Caroline Andersen

Tillykke, I skal have trillinger: Sådan kom Mark og Michella gennem trillingegraviditet

Mark Morsi
Mark Morsi med trillingerne
Foto: DR
Det var ikke nemt for parret Mark Morsi og Michella Meier-Morsi at komme gennem en trillingegraviditet når de i forvejen havde tvillinger.

Planlægning og en klar arbejdsfordeling blev nøglen til, at trillingerne kunne blive inde i Michella Meier-Morsis mave så længe som overhovedet muligt. Det forklarer parret om i det andet afsnit af “Tillykke, I skal have trillinger”, der løber over skærmen på DR1 i går aftes.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter en indlæggelse i graviditetens 23. uge er Michella blevet permanent sengeliggende. Det gør derfor, at Mark må tage hånd om dagligdagen.

– Jeg laver ingenting, og Mark laver alt, siger Michella Meier-Morsi i tv-programmet.

– Der er det at være godt gift og det at være ekstraordinært godt gift. Lige nu der får Mark lov til at vise, at jeg er ekstraordinært godt gift, siger hun, mens Mark serverer morgenmad på sengen.

Mark Morsi stod for alt det praktiske i hjemmet, hvilket ikke altid var en nem opgave med små tvillinger og en kone, der var sengeliggende og i store smerter fra plukveer.

– Jeg ser det som den vigtigste opgave, det er at være der for pigerne så de føler, at der er en nærværende forælder, der kan lege med dem. Og så er det, at Michella bliver liggende og ikke bliver overanstrengt. Det er det, der betyder rigtig meget for mig i denne her proces, sagde Mark Morsi i programmet og pointerede, at arbejdsfordelingen i hjemmet er, at Michella skal lave trillinger, og Mark skal passe tvillingerne og hende.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden