16. feb. 2021
Af Majken Munk

Tillykke, I skal have trillinger-par bad om hjælp til at klare hverdagen

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/trillinger.jpg
Foto: Tilde Juul/DR
Da Ida og Martin Christensen fra "Tillykke, I skal have trillinger!" blev til en familie på otte, bad de om hjælp fra lokalområdet.

Det var noget af et chok, da Ida og Martin Christensen fandt ud af, at de skulle være forældre til trillinger. I forvejen var parret forældre til tre børn.

I DR-programmet "Tillykke, I skal have trillinger!" viser parret, hvordan hverdagen ser ud, når man er en familie på otte.

Da trillingerne Kendra, Eleanor og Scarlet kom til, måtte de nybagte forældre søge hjælp i lokalområdet.

Ikke nok timer

I 2018 blev Ida og Martin Christensen forældre til trillingerne Kendra, Eleanor og Scarlet, og det kunne seere følge med i da første sæson af "Tillykke, I skal have trillinger!" løb over skærmen på DR1.

Men parret havde i forvejen tre børn på to, fire og seks år, derfor vidste de også, at døgnets firetyve timer ville være godt fyldt op med børnepasning og praktiske gøremål.

https://imgix.billedbladet.dk/dr-0562379_1.jpg
For Martin og Ida Christensen har det været en udfordring at få hverdagen til at gå op efter trillingerne Kendra, Eleanor og Scarlet blev født.
Foto: Tilde Juul Rasmussen/ DR

Livet som en familie på otte skulle dog vise sig at kræve en del mere for familien.

Bad om hjælp

Så de nybagte forældre rak ud efter hjælp i lokalområdet, selv om det var en hård beslutning.

- Det var svært. Jeg synes faktisk, at det er imponerende, at folk beder om hjælp. For det er egentlig svært at gøre, fordi man er vant til at skulle gøre alting selv, fortalte Martin Christensen til TV 2 Fyn.

Familien havde nemlig svært ved at få indkøb og madlavning til at gå op, derfor fik de af lokalsamfundet fyldt fryseren op med en masse retter.

Hver tirsdag kan seere få et indblik i familiernes liv i "Tillykke, I skal have trillinger!".

Læs mere om: