2. feb. 2021
Af Majken Munk

Tillykke, I skal have trillinger!: Thea, Theodor og Tobias har et stærkt bånd

Tobias, Theodor og Thea fra "Tillykke, I skal have trillinger!"
Tobias, Theodor og Thea fra "Tillykke, I skal have trillinger!"
Foto: Trine Berg/ DR
Debbie og David Skov er forældre til trillingerne Thea, Theodor og Tobias, der blev født tre måneder for tidligt. Trillingerne fra "Tillykke, I skal have trillinger!" har altid holdt sammen.

I ”Tillykke, I skal have trillinger!” giver DR et indblik i blandt andet Debbie og David Skovs hverdag med trillinger Thea, Theodor og Tobias.

Seerne har oplevet trillingerne kæmpe for at udvikle sig i takt med andre børn. Det gælder både i forhold til motorikken og kommunikationen.

Heldigvis har de tre søskende hinanden.

Født for tidligt

Til maj fylder trillingerne Thea, Theodor og Tobias fire år.

Igennem deres levetid har de måttet kæmpe. Først for livet fordi de blev født tre måneder for tidligt, siden for at følge med motorisk.

Det har været en lang kamp, som forældrene Debbie og David Skov generøst har delt med seerne i "Tillykke, I skal have trilinger!".

Et stærkt bånd

For trillingerne har det også været en kamp at lære at snakke, men uanset hvilken kamp de har været ude for, har de hjulpet hinanden.

- Der er et stærkt bånd imellem dem. Thea er den, der kæmper mest med sproget, men vi fornemmer, at de tre har deres helt eget sprog. Når hun prøver at fortælle os noget, som vi ikke forstår, så er det lige før, at vi kan tage Theodor og Tobias og spørge, hvad hun siger, og så kan de forklare det. De har simpelthen deres helt egen kommunikation og forstår hinanden hundrede procent, siger David Skov til Her og Nu.

"Tillykke, I skal have trillinger!" med Debbie og David Skov samt trillinger Thea, Theodor og Tobias bliver sendt tirsdag på DR1 klokken 20.30.

Læs mere om: