Alvorligt syg: Noller håber på to-tre gode år

Niels "Noller" Olsen, Jørgen Olsen

Niels "Noller" Olsen, Jørgen Olsen

Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Sangeren og musikeren Niels Noller Olsen håber, at han får endnu to-tre gode år. Det har han udtrykt flere gange, siger hans manager, Steen Wittrock.

Niels "Noller" Olsen, 65, er efter en alvorlig sygdomsperiode i gang med genoptræning efter at have været i behandling for kræft i hjernen. Det har fået den populære musiker til efter 47 år på scenen at indstille karrieren sammen med broderen, Jørgen Olsen, og udelukkende fokusere på at få nogle gode år.

- Jeg ved kun, at Noller sagde, da han fik diagnosen, at han håbede på at få to måske tre gode år endnu. Det har han udtalt flere gange, og derfor er det jo også naturligt, at han stopper og kun koncentrerer sig om sit helbred og tiden sammen med sin familie, siger Steen Wittrock, der har været Brødrene Olsens manager, siden de slog igennem i 1965.

Noller har for et par måneder siden fået konstateret kræft i hjernen, og den populære sanger har gennemgået behandling med bl.a. kemo. Noller kæmper derfor en sej personlig kamp og skal bruge alle sine kræfter på genoptræning ovenpå det svære og alvorlige sygdomsforløb.

Bror Jørgen fortsætter alene

Meddelsen om Nollers farvel til musiklivet kommer, netop som hans bror i weekenden var i Amsterdam til optagelserne af et stort Eurovisions-show, hvor også Noller naturligvis skulle have været med. Brødrene skulle sammen have deltaget i showet, fordi de vandt med hittet "Smuk som et Stjerneskud", kaldet "Fly on the Wings of Love" i 2000. Holland er nemlig i år vært ved det internationale grand prix, og det var optagelser i forbindelse med finaleshowet, Noller måtte melde fra til.

- Det er desværre en kendsgerning, at Noller aldrig mere kommer til at optræde og stå på en scene. Det er rigtig trist, men han er nødt til at bruge alle sine kræfter på at komme sig og på sin genoptræning. Det kræver al hans styrke og derfor behøver han ro, siger Steen Wittrock til BILLED-BLADET.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden