Anne Linnet overrasker: Skriver krimi

Anne Linnet

Anne Linnet

Foto: Jesper Sunesen

Anne Linnet prøver at vise, at hun kan andet end at komponere og synge sange, når hun snart debuterer som krimiforfatter.

Onsdag, 11. september 2019 - af John Lautrup

Anne Linnet, 66 år, debuterer som krimiforfatter torsdag den 7. november. 

Fra den dag kan sangerindens og komponistens nye bog "Fucked" købes i landets boghandler, oplyser hendes forlag "People's Press" i en pressemeddelelse. 

Bogen handler om makkerparret Nynne Quist og Fanny Salomon, der kommer på sagen om drabet på en ung kvinde, som er fundet død og mishandlet på en skovsti nær Helsingør.

"Nynne Quist fra drabsafdelingen i København sættes på sagen, og hun finder hurtigt frem til et nærliggende boligkompleks, hvor der natten inden har været fest. Her møder hun et miljø, der emmer af steroider og præstationsfremmende stoffer, og da hun har set nærmere på stedet, er hun ikke i tvivl: Det er her, pigen er blevet dræbt," lyder det i pressematerialet til Anne Linnets krimi.

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

"Men hun er kun lige nået tilbage til Politigården og i færd med at gennemgå de fundne spor med makkeren Fanny Salomon, da der indløber en melding: Et nyt lig er fundet i samme område i Helsingør."

Og så er der ellers lagt op til et intenst opklaringsarbjede i Anne Linnets første forsøg udi i krimigenren.