Caroline Henderson: Alt kollapsede, da jeg fyldte 40 år

Caroline Henderson
Caroline Henderson
Foto: AOP
Sangerinden Caroline Henderson oplevede en af sit livs store kriser, da hun rundede de 40 år.

Der var nok af ting sangerinden Caroline Henderson skulle igennem, før hun fyldte 40 år. Hun nåede da også at flytte til Danmark, blive mor, opleve skilsmisse, og fået succes som kunstner.  Måske var det derfor, at Caroline Henderson nåede et stort tomrum, da den nye alder var lige om hjørnet, og det endte med at blive rigtigt hårdt for stjernen.

- Op til min 40-års fødselsdag oplevede jeg, at tingene begyndte at kollapse om ørerne på mig. Alt var et fucking spørgsmålstegn! Jeg kunne ikke finde mit ståsted. Jeg havde stor succes med mit første soloalbum, Cinemataztic, og til dels også det andet. Efter det kom der en hård periode, hvor jeg prøvede at leve op til andres forventninger om succes, og der begyndte det at gå ned ad bakke, siger hun i et interview med magasinet Liv.

LÆS OGSÅ:
Caroline Henderson oplevede en af sine største nedture, da hun blev skilt fra faren til sine to sønner

Derfor blev det også nødvendigt for sangerinden, der i dag er 51 år, at sige fra over for sine omgivelser, og at finde sin egen vej.  Men i den proces måtte hun også sige farvel til mange ting, der endte med at høre fortiden til.

- Det var en tid med krise, hvor jeg oplevede, at alting smuldrede. Gamle venskaber, forhold og mit arbejde. Jeg følte mig enormt misforstået. Krise betyder også forandring. Mentalt rykkede jeg tilbage til min barndoms træstub i Sverige, hvor jeg ofte sad og kiggede ud over vandet, siger Caroline Henderson.

Skulle bygges op igen

Og sangerinden tog da også sagen i egen hånd, for lige om hjørnet ventede masser af nye udfordringer og forandringer. Blandt andet valgte hun at læse enkeltfag, lave kunstudstillinger, og så blev hun mor til sin yngste søn Loui.

- Jeg ville tilbage, hvor jeg startede. Blive glad igen. Efter 15 år i pladebranchen havde jeg en følelse af, at jeg var ved at blive dum og ignorant.  Jeg havde brug for at bygge mig selv op igen, få næring og pirre min nysgerrighed, siger sangerinden.

I dag er Caroline Henderson aktuel med sit 11. soloalbum Lonely House.

LÆS OGSÅ:
Caroline Henderson: Livet har en udløbsdato

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden