Søndag, 9. oktober 2016 - af Ulrik Ulriksen

Chris Minh Doky og hans balletkæreste festede med kronprinsparret

Chris Minh Doky og Femke Mølbach Slot
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Kronprinsparrets Priser-showet i Holsterbro udviklede sig til en stor festaften. Blandt de prominente gæster var jazzmusikeren Chris Minh Doky og hans kæreste Femke.

Det væltede ind med store navne i Musikteatret i Holstebro, hvor Kronprinsprinsparrets Priser lørdag aften blev afviklet. Blandt VIP-gæsterne var jazzmusikeren Chris Minh Doky, der havde sin kæreste Femke Mølbach Slot med.

Chris Minh Doky er med i juryen, der udvælger vinderen af Kronprinsparrets Kulturpris. I den forbindelse har han og de øvrige jurymedlemmer et godt samarbejde med kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Chris Minh Dokys kærreste klar til Giselle

På den store aften i Holstebro var det for Chris og hans kæreste en fornøjelse at være i selskab med de kongelige hovedpersoner, der sørgede for en del af underholdningen på scenen i Musikteatret.

Normalt er Minh Dokys kæreste Femke Mølbach Slot også meget på scenen, da hun på Det Kongelige Teater er en af stjernerne. Femke er balletdanserinde og har blandt andet imponeret i forestillingen "Come Fly Away".

- Snart skal jeg danse Giselle, og det ser jeg frem til, sagde Femke, efter hun havde poseret for de mange presssefotografer sammen med sin Chris. 

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Mary på scenen til kæmpe prisfest

Sen aftenreception med champagne

Selve showet i anledning af Kronprinsparrets Priser var særdeles vellykket, og også efter tæppefald var der godt gang i sagerne i Musikteatret. Kronprinsparret, prisvindere og alle andre VIP-gæster nød hinandens selskab til en sen aftenreception med champagne, god mad og kaffe. Receptionen sluttede først et lille stykke over midnat.

LÆS OGSÅ: Mary og Frederik tog forskud på kobberbrylluppet

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden