Fredag, 10. marts 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Dejlig nyhed fra Thomas Helmig: De to sidste tilføjelser til hans sommerturné er offentliggjort

Thomas Helmig
Thomas Helmig.
Foto: Mikael Rieck
Planen for Thomas Helmigs sommerturné er fuldendt, og de sidste to tilføjelser vækker stor begejstring.

Der er lagt op til dans, sang og forhåbentlig høj solskin, når Thomas Helmig til sommer kommer rundt i det smukke, danske landskab med ”Studpid Man”, ”Malaga”, ”Dagen efter dagen derpå” og resten af de mange hits.

Indtil nu har han løbende annonceret nye koncerter til turnéplanen, men fredag aften kom de sidste to tilføjelser. Det skriver han selv på sin Facebook.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men de sidste to er heller ikke for sjov.

Den folkekære musiker har nemlig tilføjet to koncerter i Tivoli til programmet til henholdsvis Fredsagsrock den 28. juli og deres nye koncept Lørdagshits den 29. juli.

Og det er noget, der glæder Tivoli.

I en pressemeddelelse skriver de, at de har lavet lidt af et dobbelt scoop, og fortæller, at det er ti år siden, at Thomas Helmig sidst gæstede Fredagsrock på Plænen i sit eget navn.

- Vi er glade og stolte over at kunne præsentere Thomas Helmig på Plænen efter 10 års pause. Som noget helt særligt spiller han både til Fredagsrock og aftenen efter til vores nyere koncertserie, Lørdagshits, der hylder de hits, som det mere modne publikum sang med på som unge, og som stadig holder. Det er ikke sket i nyere tid, at en kunstner fylder Plænen to dage i træk, men hvis nogen kan, så er det Thomas Helmig. Så den 28. og 29. juli bliver der virkelig popfest i Tivoli, fortæller Kulturdirektør i Tivoli, Frederik Wiedemann i en pressemeddelelse.

Thomas Helmig gør selv opmærksom på sin Facebook, at de to show bliver identiske – samme sæt, samme show, to dage i træk, skriver han.

- Det er over ti år siden, jeg sidst spillede på Plænen i Tivoli, og jeg husker en vild aften med rigtig mange mennesker. Derfor har vi denne gang valgt at spille to dage i træk, og jeg er sikker på, at det bliver magisk at stå i den smukke have omgivet af kulørt lys og alle jer smukke mennesker, fortæller Thomas Helmig i Tivolis pressemeddelelse.

Fredagsrock starter programmet ud den 14. april, hvor de to danske sangerinder eee gee og Soleima åbner ballet med et brag af en popfest.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden