Torsdag, 25. maj 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Det vælter ind: Flere gigantiske stjerner hylder Tina Turner

Tina Turner
Tina Turner.
Foto: Orlin Wagner/AP/Ritzau Scanpix
Tina Turner døde onsdag efter længere tids sygdom. Hun blev 83 år.

Der er ingen tvivl om at Tina Turner er en legende, der aldrig vil blive glemt.

Det vidner de massevis af opslag, der siden den triste melding om hendes død blev offentliggjort onsdag aften.

Og det er altså stjerner og kendisser af den helt store kaliber, der begræder tabet af en af de største rock-ikoner i nyere tid.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den tidligere amerikanske præsident, Barack Obama, har på sin Twitter skrevet, at hun var rå og ustoppelig, og at hun er en stjerne, hvis lys aldrig vil forsvinde.

Også en anden rocklegende har skrevet smukke ord om Tina Turner.

The Rolling Stones frontmanden Mick Jagger begræder tabet af sin ven Tina Turner. Han skriver ligeledes på Twitter, at hun var inspirerende, varm, sjov og generøs, og at hun har hjulpet ham meget som ung. Noget han aldrig vil glemme hende for.

Den amerikanske talkshowværtinde Oprah Winfrey mindes også rock-ikonet.

Instagram har hun delt en række billeder af de to sammen, der tydeligt indikerer et stærkt venskab – og det bekræfter den rørende tekst, som talkshowværten har tilføjet til billederne.

Her fortæller Oprah Winfrey, at hun startede med at være fan af Tina Turner, og fulgte hende rund fra show til show, men så på et tidspunkt blev de to venner. Hun fortæller om Tina Turners mod, og at hun er en rollemodel for hele verden. Hun slutter af med at skrive, at hun er en bedre kvinde og et bedre menneske, fordi hendes liv blev en del af Oprahs.

Derudover har også store stjerner som Priscilla Presley, Elton John, Donatella Versace, Cyndi Lauper og mange, mange flere delt billeder og kærlige ord om Tina Turner på deres respektive sociale medier.

Tina Turner døde onsdag efter længere tids sygdom. Hun blev 83 år, og tog fredeligt herfra i sit hjem Küsnacht nær Zürich i Schweiz.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden