Tirsdag, 10. november 2020 - af Ulrik Ulriksen

Dette fik Michael Bundesen til at knibe en tåre

Michael Bundesen
Michael Bundesen
Foto: Jesper Sunesen
For et par år siden fortalte Michael Bundesen, hvad der havde ramt ham lige i hjertet og fået en tåre til at trille ned ad kinden.

Shu-bi-duas Michael Bundesen sov stille ind søndag aften i en alder af 71 år, og mandag aften genudsendte TV 2 Charlie Michael Meyerheims hyldest til musikgruppen, der er så elsket af danskerne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var i 2016, at Michael Bundesen var omdrejningspunktet i Talkshowet Meyerheim.

Michael Bundesen var en glad person

Michael Bundesen blev i 2011 blev ramt af to blodpropper i hjernen, og han kæmpede for at få et godt liv.

Til Michael Meyerheim fortalte Bundesen, at han trods de helbredsmæssige udfordringer var ved godt mod.

- Jeg må ikke anse det som en straf for mit liv. Det er ikke noget guddommeligt. Det er en ganske almindelig fysisk ting, der sker. Jeg er i virkeligheden en glad person. Selvom der selvfølgelig er dage, hvor jeg tænker, at jeg gerne ville have været det foruden, sagde Michael Bundesen i programmet.

Dagsformen var ikke så god

Michael Bundesen ville gerne have været med i Meyerheims studie sammen med sine tidligere bandkammerater, men dagsformen dengang var ikke til det. 

I stedet tog bassist Kim Daugaard, guitarist Michael Hardinger og guitarist Claus Asmussen plads i sofaen hos Meyerheim til en snak om de gode gamle Shu-bi-dua-dage.

Bundesen i teatret

Til sidst i programmet fortalte Michael Meyerheim på vegne af Michael Bundesen, at Michael var blevet meget rørt de gange, han havde været i teatret og se den fantastiske Shu-bi-dua-musical.

Emil Birk Hartmann, der spiller hovedpersonen Mick i Shu-bi-dua – The Musical, var med i studiet hos Meyerheim, hvor han sang et par numre, og det sidste var den om hvalen Hvalborg.

Tårer i øjnene

Når sangen om hvalen Hvalborg blev leveret af Birkmann og musical-holdet, kunne Bundesen ikke holde en tåre eller to tilbage.

Meyerheim citerede i den forbindelse Michael Bundesen:

- Jeg har set musicalen fire gange. Jeg er nok den i Danmark, der har set den flest gange, og jeg vil sige, han gør det fantastisk godt. Og til sidst, når han står der på scenen og synger hvalen Valborg, da får jeg ganske enkelt tårer i øjnene.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden