Lørdag, 28. januar 2023 — af Niels Burgos

Dorthe Kollo giver en særlig gave til sit barnebarn

Dorthe Kollo og datteren Jil pusler om lille Atlas.
Dorthe Kollo og datteren Jil pusler om lille Atlas.
Foto: Waha Press/J. Vendel
Sangerinden ville ønske hun kunne være hos sit nye barnebarn hele tiden og lære ham danske sange. Men nu har hun fundet en anden løsning.

75-årige Dorthe Kollo kan næsten ikke være i sig selv af lykke over, at hun er blevet mormor igen. I oktober fødte Dorthes yngste datter Jil sønnen Atlas - en lille glad fyr med blå øjne.

Men Atlas bor hos sin mor i New York - og mormor Dorthe bor fast i Bremen hos sin mand, Heiner. Og der er langt fra Bremen til New York. Ikke mindst når man som Dorthe stadig er efterspurgt som sanger i både Tyskland og Danmark.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– For mig er et nyt barnebarn en fantastisk gave – og jeg ville elske at have Atlas ved mig 24 timer i døgnet. Men det går jo ikke. Her i starten af 2023 er jeg to måneder på turné i Danmark, men jeg har allerede aftalt, at jeg har aften ringer over Skype og synger en dansk børnesang for Atlas, fortæller Dorthe, som altså sørger for at familiens yngste får mormors smukke sangstemme og kendeskab til danske børnesange i særlig gave, fra han er ganske lille.

Læs hele interviewet med Dorthe Kollo i BILLED-BLADET der er på gaden torsdag d. 26. januar.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden