12. maj. 2016
Af Juliane Olsen

Eddie Skoller lancerede selvbiografi med fuld musik

Eddie Skoller
Eddie Skoller
Foto: Jeppe Michael Jensen
Entertainer Eddie Skoller er aktuel med selvbiografien ”Det er næsten som at have været der selv”, som han onsdag lancerede med guitarspil.

Den 71-årige entertainer Eddie Skoller er aktuel med selvbiografien ”Det er næsten som at have været der selv”.

Den blev onsdag udgivet ved en bogreception på Gyldendal, hvor Eddie Skoller gav den på guitaren for den samlede skare af venner og familie.

- Det er et barn, man sætter i verden, og nu har jeg arbejdet i et år på projektet. Det har været en hård tid men også spændende, siger Eddie Skoller til BILLED-BLADET.

LÆS MERE: Eddie Skoller forklarer - derfor gik Sissel fra mig

Da han i første omgang blev spurgt, om han ville udgive en selvbiografi, var det ikke ligefrem en del af entertainerens fremtidsplaner.

Men Eddie Skoller kunne godt se, at han havde nået en alder, hvor det kunne være tid til at samle sine erindringer.

Dermed er ”Det er næsten som at have været der selv” blevet til ud fra et dyk ned i minderne og de mængder af fotos, Eddie Skoller har samlet igennem sit liv.

Bogen udkommer den 11. maj, og her fortæller entertaineren om sin karriere, lige fra han debuterede med sin guitar i Tivolis Vise Vers Hus i 1969.

Samtidig beretter Eddie Skoller også åbent om sin familie og sit til tider udfordrende kærlighedsliv, der indtil videre har indebåret tre ægteskaber.

Eddie Skoller kan også berette om forhold til kendte kolleger som Dirch Passer, Tommy Kenter, Elaine Paige og Cliff Richard.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Læs mere om: