20. maj. 2021
Af Majken Munk

Fyr og Flamme afslører: Sådan bliver vores Eurovision-optræden

Fyr og Flamme, Laurits Emanuel og Jesper Groth
Fyr og Flamme, Laurits Emanuel og Jesper Groth
Foto: EBU/ Thomas Hanses
Torsdag aften skal Fyr og Flamme på scene i semifinalen ved Eurovision Song Contest 2021, og der venter noget af et show.

Endelig er dagen kommet!

For torsdag aften går Fyr og Flamme på scenen ved anden semifinale i Eurovision Song Contest. Her skal den danske duo kæmpe om en plads i finalen.

En lang løbetur

Allerede da Fyr og Flamme vandt Dansk Melodi Grand Prix meddelte duoen, at de ville synge deres sang ”Øve os på hinanden” på dansk til Eurovision Song Contest.

Planen er også, at Laurits Emanuel og Jesper Groth er iklædt de samme outfits, som da de gik på scenen i det danske melodigrandprix.

Sceneshowet minder om, hvad Fyr og Flamme præsterede på hjemmebane, udover at Jesper Groth bliver sendt ud på en længere løbetur på Eurovision-scenen.

Meget på spil

Når Fyr og Flamme selv sætter ord på, hvilken optræden seerne kan forvente, er stolthed i fokus.

- De kan forvente, at man sagtens kan se på Laurits og jeg, at der er rigtig meget på spil, og at det er med største stolthed, vi repræsenterer de rød-hvide farver, siger Jesper Groth til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Hvis det var dybfølt i Danmark, så er der også folk, der ikke kan forstå dansk, som alligevel kan forstå os her, og det kan alt i vores øjne.

”Øve os på hinanden” er sang nummer 17 ved semifinalen, der kan ses på DR 1 fra klokken 21.00.

Hele interviewet med Fyr og Flamme kan læses i BILLED-BLADET, der er på gaden nu.

Læs mere om: