Fredag, 30. december 2022 - af Majken Munk, John Lautrup

Henning fra Kandis for livet følger bandet tæt: Johnny Hansen sætter ord på deres forhold

Johnny Hansen og fan Henning
Johnny Hansen og fanen Henning fra "Kandis for livet"
Foto: Stroud Rohde Pearce og Kaspar Wenstrup
Johnny Hansen sætter ord på, hvorfor han har så tæt en relation til sin fan Henning, der er en del af ”Kandis for livet”.

I fire årtier har Johnny Hansen efterhånden levet som musiker.

En stor del af dem har været som forsanger i dansktop-bandet Kandis, der i årevis har turneret land og rige rundt.

Da dokumentaren om bandet og deres dedikerede fans ”Kandis for livet” udkom i efteråret 2021, fik danskerne et indblik i, hvor tætte bandets medlemmer er med deres fans.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dokumentaren følger en håndfuld fans af Kandis. For dem betyder bandet enorm meget på hver deres måde. Fans som efter koncerten velvilligt dukker op for at tale med eller bare blot se Johnny Hansen.

Én af dem er den pensioneret falckredder Henning.

I privaten

Dokumentaren følger blandt andet Henning, som kommer meget tæt på Johnny Hansen.

Henning er også til tider på besøg hjemme i privaten hos Johnny Hansen som en af de eneste fans.

- Henning er den eneste, der får lov til at komme her i hjemmet. Han kommer en tre-fire gange om året. Så får vi en kop kaffe og et rundstykke og snakker om løst og fast, har Johnny Hansen tidligere fortalt til BILLED-BLADET.

Ikke berøringsangst

Faktisk er forholdet til Henning så tæt, at Henning af egen fri vilje passer gravstedet, hvor Johnny Hansen ekskone er stedt til hvile.

Selv om det kunne tænkes, at det ville blive for meget for forsangeren at involvere sig med sine fans, er det bestemt ikke noget, han har berøringsangst for.

- Hvorfor jeg gør den slags? Lader Henning komme hjem privat og andre helt tæt på? Jamen, jeg har aldrig haft berøringsangst over for vores fans. Det har jeg sgu ikke. Og jeg har det rigtig godt med den tætte kontakt. Jeg vil gerne ud blandt mennesker. Og man lærer at håndtere de mest påtrængende. At sætte en lille facade op, siger Johnny Hansen, som dog i et par tilfælde har måttet bede politiet om hjælp til at være i fred, har Johnny Hansen tidligere fortalt til BILLED-BLADET i forbindelse med premieren på ”Kandis for livet”.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden