13. maj. 2019
Af Christinna Braun

Hugo Helmig aflyser alle koncerter

Hugo Helmig
Hugo Helmig
Foto: Kaspar Wenstrup
Sangeren Hugo Helmig aflyser alle koncerter, efter han i marts måned fik et tilbagefald i sit stofmisbrug.

Hugo Helmig havde fuld fart på karrieren, og det hele syntes at lykkes for den 20-årige sangfugl.

Livet er dog ikke en dans på roser, og tidligere på året blev det bekræftet, at Hugo Helmig havde været på afvænning for et kokainmisbrug.

I marts måned fik sangeren et tilbagefald og måtte tilbringe natten i detentionen, da han var kraftigt påvirket af kokain.

Aflyser koncerter

Efter sit tilbagefald har Hugo Helmig valgt at aflyse fremtidige koncerter for at komme ovenpå igen.

Det fortæller Hugo Helmigs manager i en pressemeddelelse.

- Det har været et utroligt hårdt år for Hugo personligt, men han gennemførte sine forårskoncerter på trods af en stor personlig nedtur og et enormt medietryk oven i. Nu har vi sammen med Hugo vurderet, at resten af året skal investeres i det personlige arbejde, der er sat i værk, og som det ikke vil være sundt at afbryde med en ny række koncerter, fortæller Hugo Helmigs manager Jakob Sørensen i pressemeddelelsen.

Beklager overfor publikum og arrangører

Hugo Helmig håber på forståelse for beslutningen fra både publikum og arrangører. Det er i alt 13 koncerter i Danmark og 9 i Tyskland, som nu aflyses.

- Jeg har fået en personlig indsigt i løbet af de sidste par måneder, som jeg bliver nødt til at tage alvorligt, også selvom det har mange omkostninger. Det beklager jeg meget overfor både publikum og arrangører, og jeg kan kun håbe på deres forståelse for beslutningen. Der er ikke noget, jeg hellere ville, end at stå oppe på de store scener denne sommer – men jeg bliver simpelthen nødt til at fortsætte det arbejde med mig selv, som jeg har sat i gang, siger Hugo Helmig i pressemeddelelsen.

Læs mere om: