15. jul. 2018
Af Juliane Olsen

Jacob Haugaards kone i grimt færdselsuheld: Bilen totalsmadret

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/jacobhaugaard_0.jpg
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Det kunne være gået gruelig galt for entertainer Jacob Haugaards hustru Ilse. Mens bilen er totalsmadret, slap hun heldigvis blot med en brækket arm.

Den 66-årige entertainer Jacob Haugaard fik sig noget af en forskrækkelse midt i sommervarmen, da han fik nyheden om, at hans hustru Ilse Wilmot havde været involveret i et temmelig alvorligt færdselsuheld.

Det skete, da hun onsdag passerede Vejlefjordbroen, og et vindpust fik tag i bilen midt i den tætte trafik, og Ilse Wilmot mistede herefter herredømmet.

- Ilse har bare smadret bilen på Vejlefjordbroen. Den er totalskadet, og hun slog armen. Det viser virkelig, hvor hurtigt livet kan ændre sig, siger Jacob Haugaard, da BILLED-BLADET møder ham på årets Vig Festival, hvor han er konferencier.

Uheld på vej til dyrehospitalet

Hans hustru var på vej til dyrehospitalet med ægteparrets hund, da uheldet ramte, men i stedet var det altså hende, der skulle tilses.

Ilse Wilmot måtte efterfølgende på skadestuen, men heldigvis slap hun med en flækket knogle i armen efter uheldet.

Men selv om Jacob Haugaard og Ilse Wilmot har været sammen i mange år, så ville hun altså ikke i første omgang løfte røret for at give entertaineren besked.

Jacob Haugaard mødte en enlig mor

- Hun ville ikke have, jeg skulle blive bekymret. Når man har været sammen i 38 år, så er man altså ikke så interesseret i at skulle fra hinanden, siger Jacob Haugaard.

Ilse Wilmot og Jacob Haugaard mødte hinanden tilbage i 1980, og dengang var Ilse enlig mor til to børn, som Jacob Haugaard senere tog til sig.

Siden da har de fulgt hinanden i tykt og tyndt og også gennem hans massive alkoholmisbrug, der først blev sat en stopper for i midten af 1990’erne.

Læs mere om: