8. apr. 2016
Af Ken Richter

Jacob Haugaard om Her er dit liv: Jeg er meget glad for programmet

Jaocob Haugaard på Grøn Koncert sidste år
Jaocob Haugaard på Grøn Koncert sidste år
Foto: Birger Storm
Entertaineren Jacob Haugaard var især glad for at gense sin familie i DR 1-udsendelsen.

Jacob Haugaard er stadig imponeret over, hvor meget DR havde opsnuset om ham.

Det hele vises i "Her er dit liv", som DR 1 genudsender fredag aften kl. 20.00.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

- Jeg er meget glad for programmet. Det er virkelig gennemarbejdet. Det var helt specielt, at min første kæreste Lene hjemme fra vejen dukkede op. Hun lignede sig selv, selv om vi vel var omkring 12 år den gang, griner Jacob ved de kærlige minder fra barndommen hjemme i Aarhus.

- Desuden var det rart at se min familie. De var alle pyntet op og pæne i tøjet, og de sagde kun pæne ting om mig. Intet ondt, tilføjer Jacob Haugaard med stor tilfredshed i stemmen.

Ellers husker Jacob Haugaard tydeligt det festlige party, som var arrangeret lige efter optagelserne af programmet.

LÆS OGSÅ: Jacob Haugaards søde mopser

- De var umulige at få i seng. Det var virkelig A-kæden med Kurt Thorsen og Hans Krull, der rullede sig ud, klukler Jacob, der igen til juli skal rundt i landet som konferencier ved Grøn Koncert.

I dag har han været på Stark Messe i Horsens og skal videre rundt i landet og underholde til i alt 22 Stark gør-det-selv messer.

- Jeg er en rigtig gør-det-selv mand, der har alt for meget værktøj. Jeg har lige bygget en sigøjnervogn, der ligner noget fra "Gummitarzan". Den skal jeg sidde i, når jeg skal digte, forklarer Jacob Haugaard stolt om den flotte vogn på gummihjul, som nu står hjemme ved huset på Fyn.

Læs mere om: