Fredag, 27. december 2019 - af John Lautrup

Jørgen de Mylius: Det har Noller ikke fortjent

Jørgen de Mylius

Jørgen de Mylius

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Jørgen de Mylius har kendt Niels "Noller" Olsen i over 50 år og er rystet over, at vennen er blevet ramt af uhelbredelig kræft.

Jørgen de Mylius er som alle andre i musikbranchen forfærdet over, at Niels "Noller" Olsen er ramt af uhelbredelig kræft og efter eget udsagn kun har få år tilbage at leve i.

- Jeg har kendt Noller næsten altid. Jeg mødte ham første gang, da han og Jørgen spillede i drengebandet ”The Kids” i 1967. Jeg var også den første, der spillede ”Brødrene Olsen” i radioen. Jeg har altså fulgt dem i rigtig mange år og kan rigtig godt lide både Noller og Jørgen. De er mine showbiz-kolleger og venner, siger han.   
  – Derfor gør sådan en besked mig voldsomt bekymret og ked af det. I en sådan grad at jeg næsten ikke har ord for det ... altså at den forbandede sygdom kan kravle ind alle steder. Det er så væmmeligt.   
  – Det havde Noller sgu ikke fortjent. Det er meget, meget forfærdeligt, og vi kan jo desværre ikke gøre andet end at ønske ham al mulig held og lykke, siger Jørgen de Mylius.   

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden