14. jan. 2021
Af Majken Munk

Jørgen Olsen efter corona-helvede: Det fik jeg ud af det

Jørgen Olsen
Jørgen Olsen
Foto: Dan Mariegaard
Op til jul fik Jørgen Olsen og konen Lena besked om, at de var smittet med coronavirus. Efterfølgende fulgte et voldsomt sygdomsforløb, men nu er de kommet ovenpå igen.

I midten af december fik musiker Jørgen Olsen og hans kone Lena taget en hurtigtest op til jul, men blev begge overrasket over, at de var smittede.

Nu er de kommet ovenpå igen efter et hårdt sygdomsforløb. Jørgen Olsen har til gengæld fået en vigtig ting ud af sygdommen.

Et corona-helvede

Han og konen Lena var ret hårdt ramt af den voldsomme sygdom, som han beskriver som en influenza bare syv gange værre.

- Det har været et helvede på jord! Vi har virkelig været syge. Altså ikke hospitalskrævende, og vi har heller ikke haft høj feber og vejrtrækningsproblemer. Men ALT andet og frygtelige smerter i hovedet, sagde Jørgen Olsen dengang til BILLED-BLADET.

Godt 15 dage efter begyndte han og hustruen at se en bedring.

Efter coronavirus

Nu er Jørgen Olsen og Lena kommet over sygdommen, og det har medført en vigtig ting.

For på trods af Jørgen Olsens alder på 70 år, mener han ikke selv, at han bør komme længere frem i rækken af personer, der bliver vaccineret.

- Det, jeg er glad for efter at have haft sygdommen, er, at jeg nu åbenbart er immun og ikke smitter de næste mange måneder, så derfor har jeg ikke behov for at komme frem i vaccine-køerne, siger han til Ekstra Bladet.

Desuden har han også brugt tiden på at skrive en helt ny sang.

Læs mere om: