9. dec. 2020
Af Trine Larsen

Sådan går det Brødrene Olsen nu

Noller og Jørgen Olsen
Foto: MARTIN HØIEN
Dokumentaren "Brødrene Olsen - to brødre, en karriere", der blev vist onsdag aften på TV2 Charlie og TV2 PLAY, gav et enestående indblik i en musikalsk karriere, der har strakt sig over mere end 50 år. Men det var også en ærlig fortælling om et liv i showbizz, der ikke altid er, som mange drømmer om. BILLED-BLADET, der udkommer i morgen torsdag, har seneste nyt om Noller og Jørgen Olsen

Allerede sidste år kunne BILLED-BLADET bringe nyheden om, at Niels "Noller" Olsen har indstillet karrieren og ikke længere kommer til at optræde, fordi den populære musiker kæmper med alvorlig sygdom.

Sidste år i maj fik Noller konstateret kræft i hjernen og selvom han har reageret fantastisk godt på den efterfølgende kemoterapi og lægerne siger, at tumoren er væk, er Noller stadig mærket ovenpå det hårde sygdomsforløb med næsten et års ophold på hospitalet.

Nu bor Noller derfor på et genoptræningscenter nær hjemmet i Gentofte, hvor han knokler for at komme til kræfter.

Noller forsøger med beundringsværdig livsglæde, at blive så rask som muligt og alle kræfter bruges på...at leve og være sammen med hans familie, der tæller fire voksne børn og fem børnebørn og hustruen Kirsten.

Samtidig med at Noller har indstillet sin karriere, fortsætter Jørgen Olsen solo. Der er heldigvis stadig bud efter den populære musiker.

- Jeg kan slet ikke lade være og så længe jeg kan og folk vil høre på mig, så vægger jeg ikke våbene, siger Jørgen Olsen med et smil.

Ligesom alle andre er der også Corona-restriktioner på det genoptræningssted hvor Noller bor og det gør det vanskeligt for Noller at få besøg og komme ud.

Dog var den populære musiker hjemme fra genoptrænings-stedet på besøg sidste fredag, hvor også bror Jørgen var på besøg for at lave et indslag til Go'Morgen forud for dokumentarfilmen, der blev vist onsdag aften på TV Charlie og på TV2 Play

- Det var så dejligt at se ham og snakke med ham. Noller bliver hurtigt træt, selvfølgelig, men han var utrolig glad for, at være et smut hjemme.Det havde hans sønner, Christoffer og Simon sørget for. Det betyder meget for ham, kunne jeg se og jeg håber da også, han kan komme hjem til jul og fejre julen hjemme, siger Jørgen Olsen

.

Torsdag udkommer BILLED-BLADET med en stor reportage og en masse billeder fra Brødrene Olsens fantastiske liv og godt 50 år lange karriere og interview med Jørgen Olsen.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb50-forsider.jpg

Læs mere om: