Lørdag, 8. maj 2021 — af Laura Dalgård Hansen

Jørgen Olsen: Sådan har Noller det nu

Brødrene Olsen
Brødrene Olsen
Foto: Lars H. Laursen
Jørgen Olsen sætter ord på, hvordan broren Noller har det, efter han i 2019 fik konstateret kræft i hjernen.

De har været uadskillelige i en menneskealder, men da Noller for cirka halvandet år siden fik konstateret kræft i hjernen, indstillede han karrieren, og brødrene Olsen måtte se en ny fremtid i øjnene.

Sidste år kunne de glæde sig over, at kræften var væk, men den 67-årige musiker er fortsat svækket af sit sygdomsforløb, og han har i en periode boet på et genoptræningscenter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Noller er hjemme igen

- Det går op og ned. Lige nu har han det godt, han er hjemme og trives, så det er positivt, synes jeg. Vi håber, han fortsætter med at have det så godt, fortæller Jørgen Olsen om sin bror og mangeårige samarbejdspartner, som han også havde glæden af at dele Eurovision-sejren med i 2000.

Sygdommen har betydet, at Jørgen Olsen det seneste års tid har været alene om at tage ud at spille brødrenes elskede sange.

- Det har jeg det ikke godt med. Jeg vil meget hellere have, han var med, men situationen er sådan, at det kan han desværre ikke. Mit liv skal køre videre, og jeg elsker at optræde, så derfor har det været helt naturligt, at jeg bare kører videre, og det gør jeg så, fortæller Jørgen Olsen, som i marts fyldte 71.

Jørgen Olsen optrådte for nylig til årets "Zulu Awards".
Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden