Julie Berthelsen og familien er flyttet

Julie Berthelsen.

Julie Berthelsen.

Foto: Birger Storm
Sangerinden Julie Berthelsen og familien rykkede lørdag fra Odder til Solrød, fordi manden Minik Dahl Høegh har skiftet håndboldklub.

Lørdag var flyttedag på tværs af landet for Julie Berthelsen og hendes familie, manden Minik Dahl Høegh, og børnene Casper, 6, og Sia på knap 3.

Efter at have boet på Fyn og i Jylland i 10 år, er familien nu flyttet i hus i Solrød, fordi Minik har skiftet klub til Ajax København.

- Vi flytter jo, fordi manden skifter håndboldklub. Så det hedder sådan, at vi bor, hvor far spiller, og hjemme er, hvor mor er. Den er børnene sådan set med på, fortæller Julie i en Instagram-post, som BILLED-BLADET har fået lov til at citere fra.

Kærligheden flytter med

- Sia er jo så lille, at selvfølgelig er det svært for hende, for hun forstår det ikke. Men hun skal starte i børnehave og dét ved hun, og det glæder hun sig til. Casper, vores store dreng, tager det ret cool, fortæller hun.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Julie forklarer, at en flytning uundgåeligt skaber småreaktioner hos børnene, men at de tackler det fint.

- Så længe hjemme er hjemme, mor og far er her, og kærligheden er her, så går det, fortæller Julie Berthelsen på Instagram.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden