4. feb. 2018
Af Laura Dalgård Hansen

Julie Berthelsen forklarer radiostop: Mine børn savnede mig

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20180203_lhl8676.jpg
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Dygtige Julie Berthelsen stoppede i december som radiovært, fordi hun gerne ville have mere tid hjemme. Men hun er ikke afvisende over for at vende tilbage til radiojobbet.

Mange lyttere var ærgerlige over, at Julie Berthelsen stoppede i ”Formiddag på 4’eren”. Men den populære vært savnede mere tid til sine børn og til sig selv.

Børnene savnede Julie Berthelsen

- Især i oktober, november og december var jeg så travl og var aldrig hjemme. Jeg kunne mærke på børnene, de var blevet kede af det, og jeg kunne mærke især på min søn Casper, at han savnede mig om morgenen, fortalte Julie Berthelsen til BILLED-BLADET, inden hun trådte ind i callcentret til ”Danmarks Indsamling 2018".

Julie Berthelsen elskede radiojobbet

Julie har sammen med sin forlovede, Minik, børnene Casper på seks og Sia på to, og hun udelukker ikke at vende tilbage til radiojobbet, når de er blevet lidt større.

- Det kunne sagtens være. Det kommer meget an på, hvad der sker, fortalte Julie Berthelsen, som var rigtig glad for jobbet som radiovært.

- Jeg elskede radiojobbet. Det var enormt sjovt, og det viste sig også, jeg var ganske udmærket til det. Det var hyggeligt at prøve at have kolleger og sidde på kontor og bygge noget op sammen. For mig var det en meget fin erfaring at få, fortæller sangerinden, som ikke udelukker at lave mere radio, når børnene er blevet større.

Læs mere om: