Torsdag, 23. september 2021 — af John Lautrup

Kandis-Johnny: Jeg fik politiet til at stoppe et par stalkere

Johnny Hansen
Johnny Hansen og Gitte Mortensen
Foto: Martin Høien
Johnny Hansen er en slags religiøs frelser for nogle af sine fans i filmen, Kandis for livet. Han er ikke berøringsangst, men har måttet bede politiet skride ind over for et par kvindelige fans, der generede hans hustru.

Johnny Hansen og Kandis kan fylde idrætshaller i hele Danmark med danseglade fans. Nu skal det vise sig, om de også kan fylde landets biografsale.

I dag, torsdag den 23. september, får dokumentarfilmen, Kandis for livet, biografpremiere i hele landet. Den fortæller historien om en gruppe fans, der dyrker Johnny Hansen og Kandis med en næsten religiøs tilbedelse. Og den fortæller historien om en musiker, der lader fansene komme meget tæt på - en enkelt, Henning Hougesen, får endda lov til at komme helt ind i hans privatliv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Hvorfor jeg gør den slags? Lader Henning komme hjem privat og andre helt tæt på? Jamen, jeg har aldrig haft berøringsangst over for vores fans. Det har jeg sgu ikke. Og jeg har det rigtig godt med den tætte kontakt. Jeg vil gerne ud blandt mennesker. Og man lærer at håndtere de mest påtrængende. At sætte en lille facade op, siger Johnny Hansen, som dog i et par tilfælde har måttet bede politiet om hjælp til at være i fred.

For han har oplevet fans, der ikke kan finde ud af at overholde helt almindelige afstandskrav, og som passerer den hårfine grænse mellem ihærdig tilbedelse og forulempelse.

- Jeg har fået politiet til at lukke ned for et par stalkere. Kvinder, som skiftede abrupt mellem at elske og at hade. Indimellem gode gaver kunne de pludselig sende nogle frygtelige billedcollager. Én sendte et billede af Gitte med en løkke om halsen sammen med en pose afføring. Det var skræmmende. Så kontaktede vi politiet, og hun fik et tilhold på et år, fortæller Johnny Hansen, som er gift med Gitte Mortensen.

De sagde ja til hinanden nogle år efter, at Johnny Hansens første kone, Helle Bekhøj, tog sit eget liv. En tragedie, der også spiller en væsentlig rolle i filmen.

Læs stort interview med Kandis-Johnny i BILLED-BLADET, der kan købes fra torsdag den 23. september.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden