Keld og Hilda Heick: Måske er det snart slut

Keld og Hilda Heick

Keld og Hilda Heick

Foto: Hanne Juul
Keld og Hilda Heick har udgivet et nyt album, som bliver deres sidste. Og rundt om hjørnet venter pensionen.

Keld og Hilda Heick har netop udgivet det, de kalder deres allersidste album, "Hele Vejen". Inden for en overskuelig fremtid kan de også have stået på en scene for allersidste gang. 

- Vi skal i hvert fald tænke på at skære ned. Vi vil lave meget mindre og måske også slutte helt af. Vi vil jo pokkers gerne have tid til at rejse og nyde livet lidt. Det ville være ærgerligt at gå hen og dø og så slet ikke nå alt det, vi gerne vil, siger Keld Heick. 

"Hele Vejen" består af ti helt nye sange og fire nye medleys over velkendte hit fra Four Jacks, danske film, Giro 413 og Dansk Melodi Grand Prix. Albummet har været undervejs i ti år. 

- Vi har gennem årene stille og roligt lagt nye numre til side, og i forbindelse med vores 60-40 års jubilæum sidste år syntes vi, det var passende at fejre det med et nyt album. Så pludselig fik vi travlt med at gøre det færdigt, fortæller Keld Heick, som i 2021 kunne fejre 60 års jubilæum som musiker. Samtidig var det 40 år siden, at han og Hilda optrådte sammen for første gang.  

- Det er et kæmpe arbejde at lave et album. Specielt når man som os er med fra allerførste tone. Vi kommer ikke bare lige, når der skal synges. Vi er med hele vejen. Det er tidskrævende, og samtidig har vi væltet os i job, fordi meget er blevet flyttet på grund af corona og nu skal afvikles. Vi kan godt mærke, at vi er blevet 75 år, sukker han med et smil. 

- Vi har ligget vandret i den seneste tid. Vi var i denne uge på vej ind i en sindssyg uge med to job om dagen flere dage og engagementer fra Skagen til Ganløse. Men vi har været så heldige, at et par af jobbene er blevet udskudt. Det hjalp lidt. Vi var helt glade..., puuha, ler Keld Heick, som er mere end tilfreds med det album, han og hustruen har sendt på gaden, og som sætter et sidste punktum for deres pladekarriere.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Vi er glade for resultatet. Vi føler, at vi har lavet en plade, som er rettet direkte til vores fans og det, de har spurgt efter. Vi har lagt alle de fine fornemmelser væk om, at det skal være anderledes og fint og kun skelet til vore fans, og hvad de gerne vil have, siger han. 

Keld Heick aner ikke, hvor mange plader han har udgivet i sit lange musikerliv. 

- Jeg kunne heller ikke svare, da Jørgen de Mylius spurgte forleden. Men han skød selv på 40, siger Keld Heick.

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden