26. feb. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Legendarisk rockband genopstår

Michael Falch
Michael Falch
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Der er med garanti mange fans der glæder sig til igen at skråle med på Michael Falch og resten af MALURTs mange klassikere.

Der bliver med garanti ingen malurt i bægeret, når det legendariske rockband MALURT med Michael Falch i spidsen genopstår i 2020.

Da er det 40 år siden, bandet debuterede med albummet ”Kold Krig”, og i den anledning havde de gamle medlemmer alle en lyst til at genopleve magien fra dengang.

Lyst til at mærke MALURT-ånden igen

- Vi fulgtes alle fem sammen til Parken, sidst The Rolling Stones var på besøg. Mens vi stod der, viste det sig, at vi kollektivt blev ramt af en brændende lyst til at mærke den der specielle MALURT-ånd igen, udtaler Michael Falch til bandets hjemmeside og fortsætter:

- Vi spurgte hinanden, om vi gamle blodsbrødre mon kunne nå at realisere det, mens det stadig er tid, og alle mand er i fuld vigør? Og om alle så også var villige til at betale prisen for at komme helt op i omdrejninger igen og få det til at blive virkelighed. Det gav vi hinanden hånden på, og vi tillader os at tro på, at det også vil glæde mange andre derude.

Gammelt venskab med eventyrlyst

MALURT står bag adskillige klassikere som ”Kold Krig”, ”Mød mig i mørket” og ”Spøgelser”, og det bliver også de gode gamle hits man kan få lov at skråle med på, når bandet samles til en række nye koncerter i februar og marts næste år.

- MALURT betragter præmissen for comeback’et som rendyrket nostalgi. Der er intet nyt under solen. Kun alle de gamle sange. Vi skal ikke ud og bide skeer med tidsånden. Det er bare gammelt venskab med eventyrlyst, siger Michael Falch.

Michael Falch 60 år

Læs mere om: