Lei Moe: Derfor er jeg glad for min karriere

Lei Moe

Lei Moe

Foto: Søren Lamberth
Lei Moe, korsanger, er gået solo i en alder af 66 år. Se musikvideo og læs, hvordan hendes tandlæge gav hende en øjenåbner.

Lei Moe har prøvet det meste i et langt musikalsk liv, hvor hun sammen med sin søster, Lupe, har sunget kor for et væld af danske og udenlandske stjerner. 

Søskendeparret har rejst kloden rundt på første klasse som korsangere for Randy Crawford, de har stået bag den danske deltager ved otte internationale melodi grand prix'er, herunder Brødrene Olsen, da de sejrede med "Smuk som et stjerneskud" i Stockholm i 2000. 

Og nu går Lei Moe så solo i en alder af 66 år. På soulalbummet "Lei Moe" synger hun duetter med nevøen, Joy Moe, skuespilleren, Troels Lyby, og sanger Allan Mortensen.

Klik på linket og se musikvideoen med sidstnævnte.

- Jeg har en gammel tandlæge, som jeg har haft de sidste 40 år. Han sagde en dag til mig: “Hold da op, Lei, hvor har du oplevet meget!” Sådan havde jeg aldrig tænkt, men det er jo rigtigt. Han har været på sin klinik altid, mens jeg har rejst verden rundt, siger hun.

- Jeg har været glad for min karriere. Glad for den måde, livet har været, og de muligheder, jeg har fået for at lave det, jeg brænder for. Jeg er aldrig blevet rig. Men det er fint. Jeg er heller aldrig gået sulten i seng. Jeg har fulgt mit hjerte. Jeg ville gerne være i sangens og musikkens verden.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Læs stort interview med Lei Moe i BILLED-BLADET, der kom på gaden torsdag den 22. april. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden