Lykkelig Christopher: Sådan er det at være far

Christopher og Cecilie

Christopher og Cecilie

Foto: Lars H. Laursen
I slutningen af februar blev musikeren Christopher og hustruen Cecilie forældre for første gang, og det har ændret deres liv.

Et årti har Christopher efterhånden bag sig i musikbranchen. 

Det har været omvæltende år, men den største ændring skete, da han den 24. februar for første gang blev far. 

Det er fantastisk

Christopher blev et kendt navn for godt ti år siden, da han fik et hit med singlen "Against The Odds".

Derefter tog det fart, men han har sagtens kunnet følge med. Det er først indenfor det seneste år, at hans liv har taget store drejninger, nemlig efter han er blevet far. 

- I de første ni år kunne jeg godt følge med. Der var det jo bare mig, mig, mig med mere mig på. Jeg vil sige, at det er rimelig vildt og lifechanging (livsændrende red.) og alt mulig at blive far. At have med et lille væsen at gøre, som du har et hundrede procent ansvar for, og som er et hundrede procent afhængig af dig. Det er jo fantastisk på alle måder, siger han i "Go' morgen Danmark" tirsdag. 

Først lige startet

Christopher er da også ærlig omkring, at han og hustruen fortsat er nybegyndere i rollen som forældre. Deres datter, der har fået navnet Noelle, er kun seks uger gammel. 

Han joker også med, at han er vild med, at man som forældre til et spædbarn ikke får så meget søvn. Det er i hvert fald ikke noget, han har kunnet relatere til før nu. 

Udover at han er aktuel som far, så har Christopher også et nyt album på gaden, der blandt andet handler meget om datteren Noelle, men også generelt om familielivet. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Albummet "My Blood" er ifølge musikeren selv sit mest personlige album. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden