14. sep. 2017
Af John Lautrup

Martin Brygmann: Jeg er en bedre far nu

Martin Brygmann
Martin Brygmann
Foto: Martin Høien
Martin Brygmann, 54 år, er far til fem. De to første er voksne og havde ikke en lige så god far, som de tre små, indrømmer han.

Martin Brygmann, 54 år, har netop udgivet et engelsksproget soloalbum "Bates Delight". Han hylder i sangene livet og al dets lyksaligheder. Herunder dét at være far. Noget han er blevet bedre til med årene.

- Jeg var 26 år, da jeg fik den første og anede ikke, hvad jeg ville med livet. Line og jeg var nogle af de første i vores omgangskreds, der fik børn, og vi var helt grønne på, hvad det indebar.

- Desuden var vi ludfattige. Det var en vild tid, hvor jeg også skiftede fra at være trommeslager til at være skuespiller og skulle lære rigtig mange nye ting, siger Martin Brygmann.

Martin Brygmann har mere ro på nu

Han har Ludvig, 27 år, og Frida, 26 år, med dramatikeren, Line Knutzon. Og så er der Cornelia, 12 år, Sørine, 10 år, og Douglas på snart tre år, som han har med arkitekt Marianne Lykkesfeldt.

- Nu er der meget mere ro på, og jeg kan nyde det på en helt anden måde. Jeg kan være far på en mere voksen måde og ikke være sådan en skoldet skid, som farer rundt og leder efter meningen med livet, siger han.

Læs det store interview med Martin Brygmann i dennes uges BILLED BLADET, der kan købes fra torsdag den 14. september.

Billed-Bladet
BILLED-BLADET nr. 37 2017
Fotocollage: BILLED-BLADET

Læs mere om: