11. mar. 2021
Af John Lautrup

Michael Falch dybt forelsket i thailandsk kvinde

Michael Falch
Michael Falch
Foto: Kaspar Wenstrup
Michael Falch gik til behandling for sin dårlige ryg i en massageklinik og faldt for sin massør.

Michael Falch, 64 år, fortæller i sin nye bog "Over stregen - umodne manddomsfortællinger", at han har tabt sit hjerte til Ginnalee, en thailandsk kvinde på 39 år.

Hun arbejdede på en massageklinik, hvor musikeren gik til behandling for sin dårlige ryg.

- Vi kan ikke selv bestemme, hvornår forelskelsen slår ned i os. Det er ikke en kraft, der kommer på besøg hver anden dag i vores liv. På samme måde kom den fuldstændig overraskende for mig i skikkelse af en asiatisk kvinde, der skulle hjælpe mig med min ryg, men som i stedet kom til at hjælpe mig med min sjæl, fortæller Michael Falch i et interview med Ritzau Fokus.

På et tidspunkt udløb Ginnalees opholdstilladelse, men hun nåede at bo fire måneder hos Michael Falch i hans Frederiksberg-lejlighed, inden hun måtte rejse tilbage til Thailand. I den periode forelskede de sig dybt i hinanden. Men det er en kærlighed på afstand. Hun må ikke returnere til Danmark de næste to år.

- Hun forlod landet, men hun tog mit hjerte med. Det gjorde hun. Og det har hun beholdt, siger Michael Falch til Ritzau Fokus og fremviser en bastant sølvring på højre langfinger.

Han vil ifølge Ritzau Fokus ikke ud med, hvad der er sket med parret, siden Ginnalee forlod Danmark. Det må vente til hans næste bog, lyder budskabet.

Læs mere om: