Mike Tramp: Derfor stiller jeg op i Grand Prix igen

Mike Tramp

Mike Tramp

Foto: Krestine Havemann
Der er en helt særlig grund til, hvorfor Mike Tramp igen stiller op til Dansk Melodi Grand Prix.

Det er over 40 år siden, at Mike Tramp og Mabel vandt Dansk Melodi Grand Prix med klassikeren ”Boom Boom”.

Lørdag går Mike Tramp endnu en gang på scenen ved et dansk Grand Prix, og det er der en bestemt grund til.

Den rette sang

Det er en god blanding af at være på det rigtige sted til den rette tid, der gør, at Mike Tramp deltager i årets Melodi Grand Prix, men det er faktisk også bare, fordi han har skrevet en sang, der passer godt ind.

- Forgæves har jeg prøvet på at komme med i Den store bagedyst, men det er ikke lykkedes mig, joker Mike Tramp og fortsætter:

- Jeg forholder mig til musikken, og nu er der kommet et musikprogram, hvor jeg føler, at en sang jeg har skrevet, kunne gøre sig godt.

Foran dansk publikum

For Mike Tramp har det også betydning, at han gerne vil have sin musik er bedre kendt af danskerne. Det er han sikker på, at deltagelsen i Dansk Melodi Grand Prix kan føre med.

- Jeg tror sådan set, at næsten hver anden dansker kender navnet Mike Tramp, men der er ingen, der kender mine sange. Jeg har jo trods alt lavet 27 albums. Det er mange sange, og jeg har sådan set skrevet dem alle sammen selv. At stå foran et dansk publikum i prime time og specielt på et tidspunkt, hvor mange vælger at sidde hjemme, giver en god chance for at introducere dig som musiker, som kunstner og som sanger.

- Jeg repræsenterer hundrede procent mig selv i sangen, i tøjet, i håret og i min optræden, når jeg går på scenen. Så det er virkelig godt på den måde. Jeg føler jo, at hvis du går op på scenen med din egen sang, og du på ingen måde er gået på kompromis, så vinder du no matter what.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Mike Tramps bud på en vindersang ”Everything Is Alright” er sang nr. 5 ved Dansk Melodi Grand Prix 2021.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden