Noller tilbage på scenen ved Smukfest

Noller Olsen

Noller Olsen

Foto: Ritzau Scanpix
Noller blev båret frem på kærlighedens vinger fra det store publikum, da han gik på scenen for første gang, efter han blev ramt af en hjerneblødning i maj.

Smukfest i Skanderborg fejrede sit 40-års jubilæum med en koncert, der næppe ser sin lige herhjemme i mange år. Et overflødighedshorn af kunstnere som Nanna, TV-2, D-A-D, Ray Dee Ohh, Paul Krebs, Aqua og mange, mange flere kom på scenen og sang deres allerstørste hits, men koncertens store clou var selvfølgelig Brødrene Olsens med deres Melodi Grand Prix vindersang, "Smuk Som Et Stjerneskud”.

 

Noller fik stort bifald

Ikke underligt at Noller fik et af aftenens største bifald, da han sammen med sin bror, Jørgen Olsen, kom på scenen. Det var nemlig første gang, Noller optrådte, siden han i slutningen af maj blev ramt af en hjerneblødning. Lige siden har han været på rekreation, og en del af tiden også i sit hjem i Spanien.

 

Brødrene Olsen
Foto: Birger Storm

Brødrene Olsen

Vi tager en dag ad gangen

Men forleden kom han hjem igen til Danmark for at øve sig sammen med sin bror, Jørgen Olsen, før sin optræden på Smukfest i går aftes; en optræden, som gik rigtig, rigtig flot.

- Nu tager vi det fra den ene dag til den næste. Noller er stadig meget træt, men det ser da ud til at fungere, siger brødrenes manager, Steen Wittrock, der også fortæller at, Brødrene Olsen har flere optrædener planlagt for resten af året, og indtil videre så bliver aftalerne indfriet.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden