Torsdag, 24. november 2016 - af Henrik Salling

Ny musical om Tommy og Rasmus Seebach

Foto: Niels S. Andersen
Fredericia Teater står i slutningen af året klar med ny musical om Tommy og Rasmus Seebach.

- Jeg er meget beæret over, at Fredericia Teater har valgt at kaste sig over at kreere en musical over min families historie. Jeg synes, at Fredericia Teaters arbejde med deres seneste forestillinger vidner om, at de arbejder professionelt, engageret og med den største respekt for publikum og for selve historien. Sådan fortæller Rasmus Seebach, som til september næste år vil blive portrætteret i musicalen "Seebach". Historien om familien Seebach og ikke mindst om Rasmus'  far, Tommy Seebach, som døde i 2003.

Læs også: Karen Seebach: Derfor gik jeg fra Tommy

"Seebach" er fortællingen om en af de mest betydningsfulde familier inden for dansk popmusik. Om far og søn - Tommy og Rasmus. Om op- og nedture. Om den lette genre og dens tunge bagside i forhold til livet, døden, kærligheden og, ikke mindst, musikken der indrammer det hele.

Billetsalget er startet

- Jeg ved, at de går ind til opgaven med en sund blanding af ydmyghed og ambition, og jeg føler derfor, at Fredericia Teater er de helt rigtige til at fortolke vores historie, siger Rasmus, som gennem sin opvækst var vidne til sin fars store musikalske bedrifter fra Melodi Grand Prix til dagens hitlister, hvor han selv topper.

Musicalen "Seebach" får premiere 29. september i Fredericia. I 2018 kommer forestillingen til København. Billetsalget startede i dag torsdag den24. november.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden