27. nov. 2015
Af af Trine Larsen

Oh Land: Det er overvældende

Sangerinden Oh Land skal være mor for første gang til februar og samtidig lave musik til forestillingen som dronning Margrethe skal lave kostumer og scenografi til.

At dronning Margrethe skal lave scenografi og kostumer til Pantomimeteatrets opsætning af Askepot, får ikke komponisten Nanna Øland Fabricius, bedre kendt som Oh Land, til at blive nervøs. Og hun er heller ikke bekymret for, at en anden stor begivenhed, fødslen af hendes første barn, kommer på tværs.

Dronning Margrethe og Oh Land i eventyrligt samarbejde

Oh Land kunne ikke sige nej

For dels er opgaven med at skabe musik til Askepot SÅ spændende, at Oh Land slet ikke kunne sige nej, og dels kan hendes graviditet blive en fordel for sangerinden, der til daglig bor og arbejder i New York.

- Det er mange store ting på én gang, fortæller Oh Land blandt andet i videoen ovenfor. Her fortæller hun også om sin fortid som balletdanser, om samarbejdet med dronningen, sit indtryk af majestæten og om forberedelserne til sin fødsel i februar, hvor hun og gemalen billedkunstner Eske Kath, kan glæde sig til at få en lille søn.

Læs mere om: