19. jul. 2016
Af Karina Didriksen

Oh Land indtager Tivoli to gange

Oh Land.
Oh Land.
Foto: Krestine Havemann
Sangerinden Oh Land er på fredag dobbeltaktuel i Tivoli i København. Hun er både komponist på balletten ”Askepot” og artist til ugens Fredagsrock.

Fredag den 22. juli kommer til at stå i Oh Lands tegn i Tivoli i København. Her får de besøgende nemlig mulighed for at høre hendes musik hele to gange samme aften.

Den 31-årige sangerinde har komponeret musikken til Tivoli-balletten ”Askepot”, som dronning Margrethe er scenograf på, og forestillingen vises fredag aften.

LÆS MERE: Dronning Margrethe til premiere på Askepot

Halvanden time senere kan Tivolis gæster opleve Oh Land i levende live, når hun optræder som ugens artist til Fredagsrock.

Oh Land er flyttet til Danmark

Oh Land har tidligere boet i New York sammen med sin mand Eske Kath. Men efter at parret i februar blev forældre til sønnen Svend, er de nu flyttet hjem.

- Vi har faktisk købt et hus i Danmark, så vi kommer til at få base her det næste stykke tid. Det er på grund af Svend, for det er rart at have familien tæt på, så der er nogen til at hjælpe til, fortalte Oh Land til BILLED-BLADET, da hun var til premieren på ”Askepot”.

Det er på fredag den 22. juli kl. 20.30, at Tivolis gæster kan nyde Oh Lands musik i balletten ”Askepot”, og kl. 22.00 kan de gå fra Pantomimeteatret til Plænen og opleve sangerinden optræde live til Fredagsrock.

LÆS MERE: Oh Land coach igen i Voice Junior

Til efteråret vender Oh Land tilbage på TV-skærmen, når hun skal være dommer i en ny sæson af TV 2-programmet ”Voice Junior”.

Læs mere om: