Onsdag, 17. juni 2020 - af af Trine Larsen og Stine Ramlyng

Oh Land og kæresten afslører kønnet på deres baby

Foto: Lars H. Laursen
X Factor-dommer og musiker Nanna Øland Fabricius bedre kendt som Oh Land venter barn med kæresten, og nu fortæller det glade par, hvad de venter til sommer.

Balletmusikken til ”Askepot” er komponeret af 34-årige Nanna Fabricius, kendt som Oh Land, og selv om hun er højgravid, var hun og kæresten, Adi Zukanovic, også at finde til den stemningsfulde repremiere i Tivoli, så Adi kunne se og høre, hvad Oh Land havde lavet forud for premieren for fire år siden, inden de blev kærester.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Oh Land mere afslappet denne gang

– Det var en rigtig fin aften, meget smukt, sagde Ari Zukanovic og krammede glad sin kæreste, der skal nedkomme sidst i juli.

– Jeg har det rigtig godt og glæder mig meget. Denne gang er jeg meget mere afslappet omkring graviditeten, fortæller Oh Land og afslører, at hun og Ari venter en lille dreng. Så sønnen, Svend, fire år, som hun har med kunstneren Eske Kath, får altså en lillebror.

Foto: Lars H. Laursen

– Så det snakkede jeg lige med dronningen om, hun har jo erfaring med to drenge, lo Oh Land og fortalte, at dronningen selvfølgelig har spurgt til graviditeten, når de har mødtes.

Se masser af billeder og læs meget mere om dronning Margrethes festlige aften i Tivoli i denne uges BILLED-BLADET.

Foto: Aller Media

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden