Rasmus Seebach: Min søn Holger skal med på Grøn Koncert

Rasmus Seebach

Rasmus Seebach

Foto: Krestine Havemann
Rasmus Seebach skal ikke alene afsted, når han hele juli skal turnere Danmark rundt med Grøn Koncert. Hans søn Holger skal også med.

Rasmus Seebach skal i slutningen af juli turnere rundt i Danmark som en del af årets Grøn Koncert-hold. Her er han flankeret af danske mandlige kunstnere som LOC alias Liam O’Connor og Christopher. Men det er ikke de eneste, der skal med på turen. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Ok med Julie

- Jeg har talt med Julie (Rasmus Seebachs kæreste, red.) om, at Holger skal med til en af koncerterne i København, fortæller hitmageren, da BILLED-BLADET møder ham til pressemøde på Grøn Koncert. 

Men den betænksomme far fortæller da også, at han først lige skal have anskaffet et par høretelefoner, så den lille Holger får beskyttet sine ører. 

 

Nybagt far

Det er ikke mere end fem måneder siden, at sangstjernen blev far. I januar kunne 37-årige Rasmus Seebach og kæresten 24-årige Julie Teglhus tage imod en sund dreng på 3600 gram. Det kunne den nybagte far afsløre på sin Facebookside, hvor han gav udtryk for sin lykke med citatet fra sin egen far Tommy Seebachs sang: "Det' det jeg altid har sagt - jeg er vel nok heldig". 

Og i april blev den dejlige dreng døbt Holger Teglhus Seebach iblandt familie og venner i Frederiksborg Slotskirke. Godt fem måneder efter får lille Holger nu lov til at tage på tur med farmand, når han spiller på Grøn Koncert henover sommeren. 

LÆS MERE: SE BILLEDET: Julie og Rasmus Seebach jubler: Så dejlig er lille Holger

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden