Rasmus Seebach rørt: Min far ville være stolt

Rasmus Seebach

Rasmus Seebach

Foto: Kaspar Wenstrup
En særlig gestus da Fyr og Flamme gik på scenen ved Eurovision Song Contest rørte Rasmus Seebach.

Som det sidste bidrag – sang nr. 17 – gik Fyr og Flamme på scenen i Rotterdam, hvor der afholdes Eurovision Song Contest 2021.

På scenen var ikke bare Fyr og Flamme bestående af Laurits Emanuel og Jesper Groth, men også deres tre kormedlemmer Marcel, Tilde og Line.

Det var kormedlemmerne, der var i centrum for en fin hilsen fra Rasmus Seebach.

Ikonisk tøj på scenen

Fyr og Flammes scenetøj har de i samarbejde med stylisten Jon Elster fundet i DR’s kostumelager.

Det betyder, at Jesper Groth har en pink jakke på, som DR-legende Kim Schumacher også har haft på.

Duoens tre kormedlemmer var også i tøj og sko, som andre dygtige danskere har haft på. Én havde stiletter som Sofie Linde har båret, mens der står Ulf Pilgaard i nakken af en blazer, som et andet kormedlem havde på.

Marcel med Ulf Pilgaards jakke, Laurits Emanuel, Jesper Groth i Kim Schumachers jakke, Line i Rasmus Seebachs jakke og Tilde i Sofie Lindes stiletter. 
Foto: DR/ Jon Elster

Marcel med Ulf Pilgaards jakke, Laurits Emanuel, Jesper Groth i Kim Schumachers jakke, Line i Rasmus Seebachs jakke og Tilde i Sofie Lindes stiletter. 

Og i nakken af den brune blazer som Line havde på, står der Tommy Seebach. Blazeren havde han på, da han stillede op med ”Under stjernerne på himlen”.

Stolt søn

Netop det ser Rasmus Seebach som en hyldest af hans far. Det fortalte han til Ekstra Bladet torsdag aften.

- Det er den fineste gestus, og jeg ved, at min far ville være stolt. Sikker på han sidder deroppe og hepper på Fyr og Flamme. Det gør jeg også hjemme i stuen, lød det fra Rasmus Seebach.

Spar op til 838 kr. med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Selv om Rasmus Seebach og mange andre danskere heppede hjemme i stuerne, blev det desværre ikke til en finaleplads for Fyr og Flamme.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden